Medlemsblad

NR. 1 /2018

Her finner du en oversikt over alle de gode tilbudene i denne periodens medlemsblad. Ønsker du å lese medlemsbladet online kan du også gjøre dette her.

 

Hovedbok

Velkommen hjem

Et hyggelig gjensyn med klassevenner skal få katastrofal utgang for noen. Men det vet Magdalena Hansson ingenting om da hun får invitasjon til jubileumstreff med sin gamle klasse.

Velkommen hjem er femte bok om Ninni Schulmans populære krimhelter, journalisten Magdalena Hansson og politifolkene Petra Wilander og Christer Berglund.

 

«Ninni Schulman kan virkelig kunsten å fortelle en historie og femte bok om Värmlandsjournalisten Magdalena Hansson er intet unntak ... frykten er til å ta og føle på.» -Tara
Ninni Schulman: Velkommen hjem. (Foto: Anna-Lena Ahlström)
Portofritt tilsendt!

Sober og tankevekkende krim

Skyggedød

En regnfull fredag ettermiddag i juli 2011 dør åtte år gamle Sander Mohr i sitt eget hjem. Kriminalpsykologen Inger Johanne Vik tror som alle andre at dødsfallet skyldtes en hjemmeulykke.

Bare den nyutdannede politibetjenten Henrik Holme fatter mistanke: Alt var muligens ikke slik det skulle være i det tilsynelatende velfungerende hjemmet på en av Oslos beste adresser.

 

En bok til ettertanke. Anbefales!
bokelskere.no

Skyggedød av Anne Holt (Lydbok MP3-CD)
Lydbok MP3-CD

Perfekt til reise!

Powerbank 9000mAh, hvit

Med Powerbank kan du alltid lade enhetene dine hvor som helst og når som helst.

Powerbank er et bærbart batteri som lades opp via en USB-port med medfølgende kabel. Deretter kan strømmen overføres til f.eks. en smarttelefon og andre mobile 5VDC enheter som iPhone 4, 5 og 6, Samsung, Nokia, Blackberry, HTC med flere.

 

Denne kraftige powerbanken med hele 9000mAh har tre uttak som gjør at du kan lade flere enheter på en gang.

Ta 3 betal for 2! Se alle

Velg 3 bøker til kun 99,- per stk. og få den tredje gratis!

Tilbudet gjelder til 02.01.2018 og er begrenset til dette utvalget.

Hercule Poirot!

Monogram-mordene

Prikklik gamle Poirot
For hardbarka Christiefans, vil Hannahs bidrag være velkomment - gjenkjennelig i all sin sjangerlikhet. Det er en hyggelig type krim, dette, uten blod og gørr og utbrodert bestialitet, og uten å plage leseren med vanskelige storpolitiske temaer.
Gerd Elin Sandve, Dagsavisen
Lydbok-CD

Dødelig maktkamp og utpressing på høyeste nivå

Sannhetens pris

Kyle McAvoy tvinges inn i en rolle han hater i et kynisk spill på feil side av loven. Han er en av de dyktigste jusstudentene i landet. Han er kjekk, smart og har en strålende karriere foran seg.

Men han bærer på en mørk hemmelighet fra fortiden. En hemmelighet som truer med å ødelegge hele hans fremtid.

Sannhetens pris av John Grisham (Lydbok MP3-CD)
Lydbok MP3-CD

Gjør et Mp3-kupp — Kun 79,- per bok!