Bonusmagasinet 6/2017

Opptil 75% rabatt!

Se etter bonusmerkene i Bonusmagasinet og på nettsiden når du handler.

Har du allerede spart opp bonuskroner – husk å bruke dem! De gir deg rabatt på alle bøker og produkter i Bonusmagasinet.


Bla i Bonusmagasinet her!
 

Gjelder til 6. oktober

Kryssordgiganten er det komplette hjelpemiddelet for enhver kryssordentusiast! Den består av fire deler – kryssordleksikon, fremmedordbok, synonymordbok og omvendt fremmedordbok. Boka gjør det lettere, morsommere og mer lærerikt å løse kryssord!

Innbundet

648 spørsmål og svar fra alle samfunnsområder, fra det helt enkle til det virkelig utfordrende. Hver kategori er inndelt i tre vanskelighetsgrader, slik at alle vil finne noe som passer deres kunnskapsnivå, og hele familien kan konkurrere med hverandre – på like vilkår.

Heftet

Hobby Se alle

Lydbok Se alle

Sjel, kropp og sinn Se alle

Historie og dokumentar

Born to run

I «Born to Run» beskriver Springsteen oppveksten i Freehold i New Jersey, blant «poesi, fare og mørke» som ga næring til fantasien hans. Levende forteller han om den ubendige trangen til å bli musiker – fra de første årene som bar-bandenes konge i Asbury Park til The E Street Bands tilblivelse og stigende suksess. Hudløst og ærlig forteller han også for første gang om de personlige kampene som har inspirert ham til å skrive sine beste låter, og avslører hvorfor «Born to Run» har langt dypere selvbiografiske lag enn vi tidligere har vært klar over.

Innbundet

Sov deg til suksess!

Du er sikkert ikke overrasket over å høre at måten du sover på og hvor mye du sover er av betydning for din våkne tilstand. Men du visste kanskje ikke at du ved hjelp av mental trening kan påvirke underbevisstheten til å gjøre nattedrømmene dine mer positive og rettet mot dine mål i våken tilstand. Ved hjelp av metoden Judymay Murphy kaller New Dreaming kan du jobbe med deg selv om natten (også)! Når du lærer å utnytte den positive energien fra nattens drømmer, kan den føre deg et steg nærmere en virkeliggjøring av dine store og små drømmer i livet.

Sov deg til suksess! av Judymay Murphy (Innbundet)
Innbundet

Veskelys LED

Veskelys fra Lexon

Vanskelig å finne frem i vesken? Det lille LED-lyset fra Lexon er utrolig sterkt, enkelt å bruke og enkelt å feste i vesken med magnetlås. Trykk på bryteren for å skru på, og slipp bryteren for å skru av. Materialet er silikonplast. Leveres med batterier ferdig på plass.
 

Trines mat 2

Ny bok fra Norges største matblogger!

Her kommer oppfølgeren til supersuksessen Trines mat! Trine Sandberg er Norges største matblogger, Årets matblogger 2014 og bestselgende forfatter med nærmere 120 000 eksemplarer på to år. Bok to er en smaksbombe av deilige og enkle oppskrifter som passer alle og enhver. Her serveres det alt fra supper, vegetar- og pastaretter til fisk og sjømat, kylling, kjøtt og desserter. Boka har også fått over 70 bakeoppskrifter – alt fra eltefritt brød til sjokoladesnurrer, kjeks, kaker og mye mer!

Innbundet