18.10 KL 19:45 til KL 00:00
Rockefeller, Oslo
Badstugata 2, 0181 Oslo | Vis på kart

18. oktober

Bokbadet

Rockefeller i samarbeid med Cappelen Damm og Bestselgerklubben inviterer til et nytt bokbad i gamle Torggata Bad, med to av våre fremste forfattere som gjester: Roy Jacobsen og  Lars Saabye Christensen.

________________________________________

Bokbad med Lars Saabye Christensen og Roy Jacobsen

Bademester: Anne Grosvold

Musikalsk gjest: Vokalgruppen PUST

Dørene åpnes kl. 19.00, starter kl. 19.45.

________________________________________

 

Det originale Bokbadet har vært arrangert på Rockefeller siden 1991. Her er det tilbake i sin originale form med dybdeintervjuer av to av våre mest populære forfattere, Roy Jacobsen og Lars Saabye Christensen, som begge er aktuelle med nye bøker i høst. Forfatterne blir intervjuet av «dronningen av den gode samtale», bademester Anne Grosvold.

 

Roy Jacobsen er som første norske forfatter nominert til The Man Booker International Prize i 2017. Bøkene hans er oversatt til 31 språk. Forfatteren av «Seierherrene» og «De usynlige» er i høst aktuell med den tredje boken om Inger Bjarrøy.

Lars Saabye Christensen kommer i høst med romanen «Byens spor» – en klassisk Saabye-roman fra etterkrigstidens Fagerborg. De første leserne mener at den kan bli minst like populær som «Beatles» og «Halvbroren».

 

Som musikalske gjester møter vi denne gangen den kritikerroste vokalgruppen PUST, som er aktuell med sitt femte album i høst. Gruppen har blitt kalt «Seks av Nordens vakreste stemmer».