Arne Dahl / UTMARKER

Vi er i utmarkene. Vi er i båthuset ved vannkanten, et helt særegent og stille sted. Det er her det begynner. Hvem er det som skjuler seg i sivet når den første hjerteløse udåden utføres?

 

Utmarker er første bok i en ny serie om etterforskerne Sam Berger og Molly Blom, og viser en ny, mørkere side av den kritikerroste forfatteren.

 

Mesterlig oppbygget intrige fra en av Sveriges dyktigste krimforfattere. Motivet er klassisk, men med den ekstra lille tvisten som ivaretar spenningen helt til slutt.

VG (Terningkast 5)
Arne Dahl: Utmarker

Harlan Coben

Med nytt mesterverk!

«Coben er rett og slett en av tidenes største. Velg hvilken som helst av thrillerne hans, og du får en fengslende og overraskende fortelling med et stort, bankende hjerte innerst.»

Gillian Flynn, bestselgende forfatter av Flink pike

 

Harlan Coben: Vær på vakt

Arnaldur Indriđason

Krigens kalde gufs

Lille vakre Island. Landet som er så goldt og flott. Det er litt av en ramme den svært prisbelønte krimforfatteren Arnaldur Indriđason har i sine intenst spennende krimbøker.

Forfatter

Torkil Damhaug

Torkil Damhaug viser med denne nervepirrende thrilleren at han er en av Norges ypperste spenningsforfattere.

Knivskarp krim!

Forfatter

Val McDermid

 

Val McDermid er tilbake med en ny altoppslukende thriller, der etterforskerne Tony Hill og Carol Jordan jakter på drapsmannen i en usedvanlig krimintrige.

Val McDermid. Foto: Alan Peebles
Thriller

Forfatter

Mikaela Bley

Mikaelas metode

– Da historien om Lycke kom til meg, var det umulig å la være å skrive. Jeg trodde så sterkt på den at jeg sa opp jobben min for å gjøre drømmen til virkelighet.

Ny krim- dronning!

Forfatter

Clare Mackintosch

– Karakterene er mitt viktigste våpen


Clare Mackintosh har tatt den litterære verden med storm. Hennes første roman, Jeg lar deg gå, har fått en overveldende mottakelse internasjonalt, og er solgt til 24 land.
 

Clare Mackintosh. Foto: Smartphotography.co.uk
Thriller

Forfatter

Nadia Hashimi

Mange av oss tenker på afghanske kvinner som undertrykte og prisgitt et voldelig regime, men Nadia Hashimi ønsker å vise oss et bilde som er langt mer nyansert. – Ikke la dere lure av burkaen, sier hun..

Les mer om Perlen som sprengte skjellet

Vakker historie

Forfatter

Lucinda Riley

– Romanene mine appellerer nok til hele følelsesregisteret. Kanskje det er derfor de selger så godt i Norge? Det er jo så mange rause og varme mennesker her!

Lucinda Riley har lagt ut på sitt hittil mest ambisiøse prosjekt. En serie på syv bøker om syv søstre. Andre bok i serien er lagt til Norge, blant annet Bergen og Oslo på 1870-tallet.

Les mer

Les mer om bøkene hennes