Vend aldri tilbake av Lee Child (Lydbok MP3-CD)

Vend aldri tilbake (Lydbok MP3-CD)

Serie: Jack Reacher 

Forfatter:

Kurt Hanssen (Oversetter)

Jack Reacher er helten man elsker å elske. Mannen som alltid tar de svakes parti, som fikser enhver situasjon, og som ikke går av veien for de mer utradisjonelle løsningene.

Forfatter:
Innbinding: Lydbok MP3-CD
Utgivelsesår: 2015
Innleser: Morstad, Geir
Spilletid: 13:03
Filstørrelse: 538.0 MB
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Never Go Back
Oversatt av: Hanssen, Kurt
Serie: Jack Reacher
ISBN/EAN: 9788202498788
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale Vend aldri tilbake

Vend aldri hjem igjen

Etter en dramatisk reise fra snøen og kulden i South Dakota har Jack Reacher, tidligere major i Militærpolitiet, endelig kommet til Virginia. Bestemmelsesstedet er en solid murbygning utenfor Washington D.C., hovedkvarteret til hans gamle avdeling – det eneste stedet Reacher nesten kan kalle et hjem.

Grunnen til at han vil dit, er major Susan Turner. Han har aldri truffet henne, men han likte stemmen hennes i telefonen. Da han banker på døren og stikker hodet inn, får han en overraskelse. Det er ikke Susan Turner som sitter bak det gamle skrivebordet hans, men en major ved navn Morgan. Som dessuten er litt av en en drittsekk.
Er Susan Turner død? Er hun i Afghanistan? Eller har hun kommet ut for en ulykke?
Det eneste Reacher ikke hadde ventet å høre, er at Susan Turner har fått sparken – og sitter i fengsel. Og ikke nok med det, han kommer selv i klemma. Major Morgan anklager ham for å ha begått et mord for seksten år siden, og gjeninkaller ham til tjeneste med ordene: «Du er tilbake i Hæren nå, major. Du er min med hud og hår.»
Reacher aner ikke hva han snakker om. Han vet bare at han er uskyldig. Og at uansett hva Susan Turner har gjort, må han få henne ut av fengselet. Nå.

Til toppen

Andre utgaver

Vend aldri tilbake
Bokmål Innbundet 2015
Vend aldri tilbake
Bokmål Ebok 2015
Vend aldri tilbake
Bokmål Heftet 2015
Vend aldri tilbake
Bokmål Lydbok-CD 2015
Vend aldri tilbake
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015

Flere bøker av Lee Child:

Om forfatter Lee Child

Lee Child er en av verdens mestselgende og mest prisvinnende forfattere. Et eksemplar av hans bøker blir kjøpt hvert annet minutt verden over, og hans nye bøker går rett til topps på bestselgerlistene til New York Times, Wall Street Journal, Publishers Weekly, Washington Post, Los Angeles Times og Sunday Times. Spenningsromanene om Jack Reacher utgis på 40 språk og i 95 land.
I Reacher-serien finnes det nå fire romaner som kan anses som sammenhengende. Det er 61 timer, Verdt å dø for, Etterlyst og Vend aldri tilbake. Som med alle Lee Childs bøker kan de også leses enkeltvis.

Til toppen

Bøker i serien