Tilgi meg av Harlan Coben (Lydbok MP3-CD)

Tilgi meg (Lydbok MP3-CD)

Forfatter:

Sissel Busk (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Lydbok MP3-CD
Utgivelsesår: 2011
Innleser: Staib, Christoffer
Spilletid: 10:32
Antall enheter: 1
Filstørrelse: 579.0 MB
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
Originaltittel: Caught
Oversatt av: Busk, Sissel
ISBN/EAN: 9788202357986
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale Tilgi meg

En ny bestselger fra spenningens mester Harlan Coben!

Få internasjonale forfattere har hatt så stor suksess som Harlan Coben har hatt med sine thrillere. Eventyret startet i 2003, med romanen Ikke et ord. Siden den gang har han skrevet en bok i året. Alle har toppet bestselgerlistene og er oversatt til 25 språk. Med sin nyeste bok Tilgi meg klarer han atter en gang å holde mennesker over hele verden i åndeløs spenning.

Harlan Cobens kjennemerke er at han skriver om helt vanlige mennesker, som kommer opp i situasjoner som setter dem i fare. Dette gjør at du som leser kjenner deg igjen i hovedpersonene og mange ganger tenker at ”dette kunne ha vært meg”! Slik er det også i hans nye bok.  
Haley McWaid er en populær og snill 17-åring. Derfor blir både familien og naboene hennes svært engstelige for henne når hun plutselig forsvinner. På samme tid blir sosialarbeideren Dan Mercer tilsynelatende tatt på fersk gjerning i et forsøk på å ha omgang med en mindreårig jente.
Wendy Tynes er fjernsynsreporter og har spesialisert seg på å avsløre lysskye forhold. Hun blir involvert i begge sakene, men oppdager svært fort at hun ikke lenger kan stole på sine instinkter eller på de menneskene som omgir henne. Det er mye som ikke lenger er som det utgir seg for å være.
Dette er en spenningsroman som både utfordrer og underholder. Den skildrer meget levende alle intrigene og de mellommenneskelige konfliktene man kan finne i en søvnig forstad.

Til toppen

Andre utgaver

Tilgi meg
Bokmål Nedlastbar lydbok 2011
Tilgi meg
Bokmål Ebok 2015

Flere bøker av Harlan Coben: