Orkideens hemmelighet av Lucinda Riley (Lydbok MP3-CD)

Orkideens hemmelighet (Lydbok MP3-CD)

Forfatter:

Elisabeth Sætvedt (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Lydbok MP3-CD
Utgivelsesår: 2011
Innleser: Danielsen, Tone
Spilletid: 18:55
Antall enheter: 1
Filstørrelse: 651.0 MB
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
Originaltittel: Hothouse flower
Oversatt av: Sætvedt, Elisabeth
ISBN/EAN: 9788202376024
Omtale Orkideens hemmelighet

Forførende lytting

La roen senke seg med denne herlige slektsromanen på øret! Bli med inn i en verden av kjærlighet, drømmer og gamle familiehemmeligheter ...

Som barn tilbrakte Julia Forrester mye tid på det gamle godset Wharton Park, der bestefaren hennes var gartner og dyrket vakre orkideer. Da en tragisk ulykke rammer Julias familie, vender hun tilbake til de vakre omgivelsene rundt Wharton Park. Kit Crawford er arving til godset og er i gang med å pusse opp eiendommen. Funnet av en gammel dagbok blir nøkkelen til en kjærlighetshistorie som i sin tid nesten ødela Wharton Park.


Skjebnesvangert
Like før andre verdenskrig bryter ut, bor nemlig det unge paret Olivia og Harry Crawford på Wharton Park. Da krigen kommer, må Harry forlate familien for å kjempe for landet sitt. Skjebnesvangre hendelser skal komme til å få konsekvenser også for de neste generasjonene ...
Liker du de klassiske romantiske fortellingene til Brontë-søstrene og Jane Austen og romanene til Kate Morton, er Lucinda Riley din nye favoritt.

Lest av Tone Danielsen (f. 1946). Tone Danielsen har siden 1975 vært ansatt ved Nationaltheatret. Hun er også kjent for sin rolle som Blåmor i Jul i Blåfjell. Hennes varme stemme og innlevelse gjør Orkidéens hemmelighet til en helt spesiell lydbok!

Til toppen

Andre utgaver

Orkideens hemmelighet
Bokmål Innbundet 2011
Orkideens hemmelighet
Bokmål Ebok 2012
Orkideens hemmelighet
Bokmål Heftet 2012
Orkideens hemmelighet
Bokmål Nedlastbar lydbok 2011

Flere bøker av Lucinda Riley: