Ondskapens kall (Lydbok MP3-CD)

Forfatter:

Heidi Grinde (Oversetter)

Ondskapens kall er du vitne til en ondskap som virkelig er ond. Likevel klarer du ikke slutte å lese. Den uovertrufne J. K. Rowling har begitt seg inn på nye, uhyggelige veier.

Forfatter:
Innbinding: Lydbok MP3-CD
Utgivelsesår: 2016
Innleser: Røhrt, Morten
Spilletid: 18:12
Antall enheter: 1
Filstørrelse: 626.0 MB
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Career of Evil
Oversatt av: Grinde, Heidi
ISBN/EAN: 9788202517205
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale Ondskapens kall

Makaber hevn fra Rowling

– Det er jo ikke engang størrelsen min, sier privatetterforsker Cormoran Strike når han får se innholdet i pakken som nettopp er levert til kollegaen Robin Ellacott utenfor kontoret i London. Et avskåret kvinneben lyser imot dem.

Robin er skrekkslagen, mens sjefen hennes heller er mer foruroliget enn overrasket. Strike ser for seg hele fire personer fra sin fortid som kan være avsenderen – alle fire i stand til å begå særdeles grusomme handlinger. Politiet setter hele søkelyset på én mistenkt, men Strike blir mer og mer sikker på at dette ikke er gjerningsmannen. Han og Robin bestemmer seg for å ta saken i egne hender. De begir seg inn i den mørke og forskrudde verdenen de andre tre potensielle gjerningsmennene opererer i. Men det gjør de ikke uten risiko. Snart er de begge i livsfare.

Ondskapens kall er en mørk roman, men den lyses opp av to strålende hovedpersoner. Gjør deg klar for J.K. Rowlings beste krimroman så langt!

Til toppen

Andre utgaver

Ondskapens kall
Bokmål Innbundet 2016
Ondskapens kall
Bokmål Ebok 2016
Ondskapens kall
Bokmål Lydbok-CD 2016
Ondskapens kall
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016

Flere bøker av Robert Galbraith:

Anmeldelser av Ondskapens kall

«Utrolig underholdende … Denne begavede historiefortelleren har tatt full kontroll over dette nye territoriet … Ondskapens kall er en enorm suksess på sine egne premisser.» 
Chicago Tribune

«Helvetes bra … Forfatterens karakteristiske måte å lage plot på har ikke mistet sin suggererende kraft.» 
Boston Globe

«Ondskapens kall er den tredje og beste boken i den fantastiske serien om privatdetektiv Cormoran Strike … [Galbraith har] skapt en klassiker av en seriemorder, som får oss til å grøsse helt fra bokens uhyggelige, men hypnotiske start ... Tettpakket med overraskelser, som alle på upåklagelig vis følger kriminallitteraturens logikk.» 
USA Today (4/4 stjerner)

«Enda en triumf … Bokens mørke lyses opp av strålende hovedpersoner.» 
People

Til toppen