Knusende stillhet (Lydbok MP3-CD)

Forfatter:

Henning Kolstad (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Lydbok MP3-CD
Utgivelsesår: 2016
Innleser: Nergaard, Ivar
Spilletid: 10:20
Filstørrelse: 567.0 MB
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Splinter the Silence
Oversatt av: Kolstad, Henning
ISBN/EAN: 9788202517090
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale Knusende stillhet

Kvinnehaterens hevn

Du snapper etter pusten når morderen planlegger sitt fjerde drap. Klarer han nok en gang å få det til å se ut som selvmord? Etterforskerne Tony Hill og Carol Jordan er på sporet, men har ennå ikke sett sammenhengen. Og tiden renner ubønnhørlig ut for kvinnen som fortjener sin rettmessige straff…

Val McDermid er tilbake med en ny altoppslukende thriller, der etterforskerne Tony Hill og Carol Jordan jakter på drapsmannen i en usedvanlig krimintrige. Utgangspunktet er tre selvmord, tilsynelatende uten sammenheng. Tony Hill begynner å nøste, etter hvert trer noen merkelige fellestrekk frem. Selvmorderne har hver for seg kopiert tre kvinnelige feministforfattere, Sylvia Plath, Anne Sexton og Virginia Wolf. Er det tilfeldig, eller er ofrene utsatt for en seriemorders kyniske kløkt? Og hvis det er slik at en seriemorder først går løs, hvorfor er akkurat disse forfatterne kopiert?

Til toppen

- endelig en Tony Hill-krim av godt, gammelt merke.
Liv Lysaker, LO-Media

Andre utgaver

Knusende stillhet
Bokmål Innbundet 2016
Knusende stillhet
Bokmål Ebok 2016
Knusende stillhet
Bokmål Lydbok-CD 2016
Knusende stillhet
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016

Flere bøker av Val McDermid:

Om forfatter Val McDermid

Val McDermid vokste opp i Kirkcaldy på Skottlands østkyst. Hun studerte engelsk i Oxford. I seksten år arbeidet hun som journalist. Nå er hun forfatter på heltid og bor i Cheshire. Hennes første bok på norsk var Retterstedet (2000).

I tillegg til å storme bestselgerlistene har bøkene hennes vunnet en rekke priser. Den fornemste av dem er 1995 Gold Dagger for årets beste kriminalroman. Den fikk hun for Sirenenes sang.

Til toppen