Jenta på klippen av Lucinda Riley (Lydbok MP3-CD)

Jenta på klippen (Lydbok MP3-CD)

Forfatter:

Elisabeth Sætvedt (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Lydbok MP3-CD
Utgivelsesår: 2012
Innleser: Danielsen, Tone
Spilletid: 15:39
Antall enheter: 1
Filstørrelse: 645.0 MB
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
Originaltittel: The girl on the cliff
Oversatt av: Sætvedt, Elisabeth
ISBN/EAN: 9788202377250
Omtale Jenta på klippen

Varmt, vilt og vakkert

Etter suksessen med romanen Orkideens hemmelighet er Lucinda Riley tilbake med en ny, stor familiesaga. Jenta på klippen er en gripende fortelling om sorg og tap, men mest om håp og kjærlighet.

Grania Ryan har forlatt samboeren i New York etter at hun mistet sitt ufødte barn. Nå søker hun trøst hos familien hjemme i Irland. En dag hun er ute og går, får hun øye på en liten jente helt ytterst ute på klippen. På det tidspunktet vet hun ikke at Aurora Lisle skal komme til å forandre livet hennes.

Det viser seg at familien Ryan og familien Lisle har en lang felles historie, men dramatiske hendelser i fortiden har ført til at det er ondt blod mellom dem. Det er til slutt Aurora og hennes bemerkelsesverdige vesen som sørger for å forene de to familiene. I mellomtiden får vi være med på en spennende reise gjennom historien, der et hittebarn i London spiller en avgjørende rolle.

Sterk og spennende leseopplevelse
Lucinda Riley tar oss med på en spennende reise gjennom historien, samtidig som hun skriver om temaer som er evig aktuelle. Dette er en handlingsmettet og gripende historie med flere parallelle fortellinger fra England, Irland og New York. Det irske landskapet er med på å gjøre dette til en vakker bok, og portrettet av vesle Aurora er usedvanlig gripende lesning. Hennes stemme går som en rød tråd gjennom hele romanen, og hun er nok kanskje også den klokeste av alle romanpersonene. Til sammen blir dette en særdeles sterk og spennende leseopplevelse. Romanen har en av de fineste avslutningene jeg noen gang har lest.

Til toppen

Andre utgaver

Jenta på klippen
Bokmål Innbundet 2012
Jenta på klippen
Bokmål Ebok 2012
Jenta på klippen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2012
Jenta på klippen
Bokmål Heftet 2013

Flere bøker av Lucinda Riley: