I maktens skygge av Viveca Sten (Lydbok MP3-CD)

I maktens skygge (Lydbok MP3-CD)

Serie: Sandhamn-serien 

Forfatter:

Kari Engen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Lydbok MP3-CD
Utgivelsesår: 2016
Innleser: Strøm, Haakon
Spilletid: 10:58
Filstørrelse: 602.0 MB
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: I maktens skugga
Oversatt av: Engen, Kari
Serie: Sandhamn-serien
ISBN/EAN: 9788202509644
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale I maktens skygge

En lyssky idyll

En gjennomtrengende røyklukt sprer seg utover sommeridyllen på Sandhamn utenfor Stockholm. De første flammene stiger mot himmelen. En katastrofe er på gang.

Risikokapitalisten Carsten Jonsson, som bor i London, har bygd en luksuskåk på stranda på Sandhamn. Øyboerne er opprørt over statusbygget, og hans engelske kone vil helst ikke tilbringe sommeren i den svenske skjærgården. Huset vandaliseres allerede før familien rekker å flytte inn. Er det snakk om rene tilfeldigheter, eller målrettet sabotasje? Carsten inviterer øyboerne til en innvielsesfest der ingenting mangler, men det skulle han ikke ha gjort. For hvem kan du stole på når du har gjort deg til uvenn med alle? Den nådeløse kapitalen hersker i skjærgårdsidyllen.

Det er tjue år siden Thomas Andreasson begynte som politi, og nå har han mistet noe av gløden for politiyrket. Hans venn, juristen Nora Linde, har det godt med sin nye samboer, Jonas, og har skiftet jobb, men bor fortsatt på Sandhamn. Når mordbrannen blusser opp i skjærgårdsidyllen, står plutselig Thomas overfor en av sine vanskeligste saker noen gang. Når brannen er slukket, gjør nemlig politiet et makabert funn: en ukjent, forkullet kropp.

Til toppen

Andre utgaver

I maktens skygge
Bokmål Innbundet 2016
I maktens skygge
Bokmål Ebok 2016
I maktens skygge
Bokmål Lydbok-CD 2016
I maktens skygge
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015
I maktens skygge
Bokmål Heftet 2016

Flere bøker av Viveca Sten:

Om forfatter Viveca Sten

Viveca Sten er utdannet jurist, og har utgitt en rekke juridiske fagbøker. Hun er i dag heltidsforfatter, og hennes kriminalromaner har solgt over 2 millioner eksemplarer i Sverige. Forfatteren bor utenfor Stockholm sammen med mann og tre barn. Siden barndommen har hun tilbrakt somrene i Sandhamn, på Sandön i Stockholms skjærgård. Handlingen i hennes kriminalromaner utspiller seg i disse idylliske omgivelsene.

Les mer på vivecasten.se.

Alle bøkene i Sandhamn-serien leses uavhengig av hverandre.

Til toppen

Bøker i serien