Den fremmede av Harlan Coben (Lydbok MP3-CD)

Den fremmede (Lydbok MP3-CD)

Forfatter:

Sissel Busk (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Lydbok MP3-CD
Utgivelsesår: 2016
Innleser: Mai-The, Duc
Spilletid: 11:08
Filstørrelse: 642.0 MB
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Stranger
Oversatt av: Busk, Sissel
ISBN/EAN: 9788202509705
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale Den fremmede

Aldri snakk med fremmede …

Hva gjør du når en fremmed kommer bort til deg og forteller noe om dine nærmeste som kan ødelegge deg og din familie for alltid?

Advokat Adam Price lever ut den amerikanske drømmen. Sammen med sin kone Corrine og to herlige gutter er familieidyllen komplett i New Jersey. En kveld han venter på noen kolleger, kommer en fremmed bort og forteller at Corrine bærer på en hemmelighet.

Når Adam konfronterer Corrine, forsvinner hun. Han starter sin egen etterforskning og forstår at han er involvert i noe langt mer alvorlig enn han først trodde.

Den fremmede ødela ikke livet til Adam Price sånn med det samme.

Allerede fra første setning skjønner du at dette skal bli en uforutsigbar reise. Og som vanlig innfrir Harlan Coben etter å ha fått deg på kroken, han er en sann mester i å lage thrillere på enkle premisser. Den fremmede er et hundre prosent mareritt, der både du og hovedpersonen Adam Price befinner dere i grenselandet mellom drøm og virkelighet.

 

Til toppen

Andre utgaver

Den fremmede
Bokmål Innbundet 2016
Den fremmede
Bokmål Ebok 2016
Den fremmede
Bokmål Lydbok-CD 2016
Den fremmede
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016
Den fremmede
Bokmål Heftet 2016

Flere bøker av Harlan Coben:

Anmeldelser av Den fremmede

Dette helstøpte marerittet av en bok er blant Cobens mest slagkraftige.
KIRKUS, Starred Review

Til toppen

Om forfatter Harlan Coben

Harlan Coben har rasket med seg det meste som finnes av priser og har tronet på bestselgerlistene over store deler av verden. Bøkene hans blir utgitt på mer enn 22 språk.

Harlan Coben har hatt eventyrlig suksess som forfatter, men fortsatt gnager uroen ham: Vil han klare å skrive en historie som er like god som den forrige?
"Jeg bekymrer meg hver eneste gang. Når jeg er ferdig med en bok, hører jeg en stemme inne i meg si 'Vel, det var det. Nå kan du like godt legge opp, for det der klarer du aldri en gang til.' Erfaring har lært meg at den lille stemmen tar feil. Men jeg hører den fortsatt, og selv om jeg vet at den tar helt feil, gjør den meg sprø."

Hemmeligheter og familiebånd er temaer i flere av Harlan Cobens bøker.

Til toppen