Jeg forbanner tidens elv (Lydbok-CD)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Antall enheter: 5
Forlag: Lydbokforlaget
ISBN/EAN: 9788242145864
Omtale Jeg forbanner tidens elv

Mors historie

New York Times kåret verdens ti beste bøker 2007, var Per Pettersons roman «Ut og stjæle hester» med på listen. «Jeg forbanner tidens elv» en ny, sterk roman, der temaet er vanskelige relasjoner og skjebnesvangre valg.

Året er 1989, verden snur, muren faller; i løpet av noen intense høstdager følger vi Arvid Jansen, 37 år. Han skal skilles. Mora hans har fått en kreftdiagnose og reiser brått til Danmark med den gamle ferga Holger Danske. Hun har noe ugjort der. Arvid følger etter henne to dager seinere. Han vil prøve å komme til forsoning med fortiden før det er for sent …

Skarp tunge
Jeg forbanner tidens elv handler om å bli fanget av egne handlinger, og om å vende tilbake for å gjøre opp for seg. Det er ikke alltid så enkelt.
       Vi møter to personer som begge har gjort skjebnesvangre valg. Trøblete relasjoner mellom far og sønn har vært Per Pettersons kjennemerke, og når han nå tar tak i forholdet mellom mor og sønn, blir ikke konfliktene enklere. I motsetning til mutte farsfigurer, er mor i Jeg forbanner tidens elv en kvinne som svarer for seg, ofte med sylskarp tunge...

Dette er en roman det knytter seg store forventninger til. Vi lover deg en intens, gripende og kraftfull leseopplevelse!

Til toppen

Om forfatter Per Petterson

Per Petterson (f. 1952) var 35 år gammel da han debuterte med den kritikerroste novellesamlingen Aske i munnen, sand i skoa. Han er opprinnelig bibliotekarutdannet, og har arbeidet som bokhandler, oversetter og litteraturkritiker. Hans mest kjente roman, Ut og stjæle hester, ble utgitt i 2003 og har vunnet flere prestisjetunge priser nasjonalt og internasjonalt.

Til toppen