Jaget (Lydbok MP3-CD)

Serie: ELLI 6

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok MP3-CD
Utgivelsesår: 2017
Innleser: Staib, Christoffer
Spilletid: 12:00
Filstørrelse: 691.0 MB
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 6
ISBN/EAN: 9788202545925
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale Jaget

Terror i Oslo

Liket av en ung pakistansk mann driver til overflaten i Bjørvika. Han har ingen identitetspapirer. Politietterforsker Elli finner kun ett spor: krypterte mobilmeldinger. 

Ellis etterforskning peker mot en mann beredskapstroppen Delta har anholdt etter et spektakulært raid på en luksusleilighet i Barcode. Jonathan Smith.

USA og PST har allerede spilt en stor rolle i saken, og det blir vanskeligere og vanskeligere for Elli å etterforske. Informasjon holdes tilbake, og noen følger nøye med på alt Elli foretar seg. Det viser seg at Jonathan Smith er britisk finansmann, ettersøkt av USA, mistenkt for terrorfinansiering og begjært utlevert. Og i etterforskning av terror er det lov til mye.

Samtidig med at Elli etterforsker drapet, ankommer en kurdisk familie på flukt en leir i Benghazi. Basma og hennes to barn kjemper for en plass på båtene over Middelhavet. De ønsker seg til Norge, men blir uforvarende jokere i et høyt spill om terror og krigsforbrytelser. Etter hvert innser Elli at fienden både er nær og fjern på samme tid, og aner konturene av hva hun står overfor.

Først når Basma ankommer Norge, faller brikkene på plass. Noen har forferdelige planer i Oslo. Elli, Brenner og Jan Nereng er byens eneste håp.

Til toppen

Hanssen gnistrer i politiscenene og skinner når det kommer til dialogene ...
Elin Brend Bjørhei, VG

Andre utgaver

Jaget
Bokmål Innbundet 2017
Jaget
Bokmål Ebok 2017
Jaget
Bokmål Lydbok-CD 2017
Jaget
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016
Jaget
Bokmål Heftet 2018

Flere bøker av Eystein Hanssen:

Om forfatter Eystein Hanssen

Eystein Hanssen (f. 1965) deler tiden sin mellom forfatterskap, filmprosjekter og PR-arbeid. Han debuterte skjønnlitterært med De ingen savner (2010). Han har vokst opp på Gjøvik, bor nå i Oslo og har tidligere jobbet som TV-produsent og fotojournalist. Forfatteren har vært nominert til Bokhandlerprisen to ganger.

Til toppen

Bøker i serien