Følelser og fornuft av Mats Uldal (Lydbok MP3-CD)

Følelser og fornuft (Lydbok MP3-CD)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok MP3-CD
Utgivelsesår: 2011
Innleser: Uldal, Mats
Spilletid: 7:04
Antall enheter: 1
Filstørrelse: 389.0 MB
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202336905
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale Følelser og fornuft

Tankefeltteknikker er en moderne metode som kombinerer Østens kunnskap om kroppens energibaner og tradisjonell tankegang innen psykologi. Metoden bruker de samme energibanene som ligger til grunn for akupunktur og soneterapi. Ved å banke på spesielle punkter i kroppens energibaner skapes sinnsro i stedet for følelsesmessig og fysisk ubehag. Metoden hjelper for smerter, fobier, traumer, redsel mv. En enkel metode for hjelp til selvhjelp uten kjente uønskede virkninger!

Vinteren 2011 gikk serien Følelser og fornuft på TVNorge med Mats Uldal som programleder. Mange mennesker fikk hjelp i serien og noen av dem møter vi i boka. Lær hvordan metoden også kan hjelpe deg!

Til toppen

Andre utgaver

Følelser og fornuft
Bokmål Innbundet 2011
Følelser og fornuft
Bokmål Nedlastbar lydbok 2011
Om forfatter Mats Uldal

Mats Uldal innførte metoden tankefeltterapi i til Norge i 1997, og har utviklet teknikkene ytterligere. Han er den mest erfarne TFT-instruktøren i Europa og leder for firmaet Mats Uldal Tankefeltteknikker som er den ledende utdannelsen av nye tankefeltpedagoger i Skandinavia. Mats Uldal har 25 års erfaring som idrettspsykologisk rådgiver.

Til toppen