Dødens sirkel (Lydbok-CD)

Serie: Mikael Brenne 5

Forfatter:

Dette er Chris Tvedts femte roman i den kritikerroste serien om bergensadvokaten Mikael Brenne. Denne gangen er den sympatiske, men rufsete advokaten i vanskeligheter. Store vanskeligheter. Og når ingen andre strekker frem en hjelpende hånd, kommer Synne på banen. Hun som Mikael en gang sviktet så grovt, og som forlot advokatkontoret i fullt sinne. Nå blir hun hans reddende engel.

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2017
Innleser: Lindtner, Lasse
Spilletid: 10:04
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 5
ISBN/EAN: 9788202557546
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale Dødens sirkel

Uskyldig dømt

Sympatiske og rufsete Mikael Brenne er i trøbbel. Noen vil kvitte seg med ham. Så dukker hans gamle venn og kollega Synne opp, og sammen gjenopptar de en gammel dobbeltdrapssak. Utrolig nok tyder mye på at komplottet mot Brenne og den gamle saken kan ha en sammenheng ...

Ingen tror på Brennes iherdige forsøk på å forklare at han er uskyldig i voldsanklagene. Etter et ubehagelig fengselsopphold blir Mikael løslatt bare for å oppdage at gamle venner og kollegaer har slått hånden av ham. Advokatbevillingen hans inndras, og partnerne i firmaet gir ham beskjed om å pakke sakene sine. Ute av stand til å renvaske seg, er Mikael langt nede. Men midt i elendigheten dukker hans tidligere advokatlærling Synne opp. "Jobb for meg, Mikael," sier hun i all sin kvinnelige storhet, og Mikael tar fatt på gjenopptakelsen av en eldgammel drapssak. Sakte, men sikkert vokser den gamle ærgjerrigheten frem. Han fortsetter sin etterforskning som en ensom rytter. En ytterst umoralsk eksadvokat. Tror alle. Bortsett fra Brenne selv. Det er tid for å ta igjen. Begynne å slå tilbake. Problemet er bare: mot hvem?

Til toppen

Andre utgaver

Dødens sirkel
Bokmål Heftet 2011
Dødens sirkel
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015
Dødens sirkel
Bokmål Lydbok MP3-CD 2017

Flere bøker av Chris Tvedt:

Anmeldelser av Dødens sirkel

Full pakke fra Chris Tvedt
Femte bok i serien om advokat Mikael Brenne er en skikkelig höjdare – så fullpakket med spenning, overraskelser og snedige vendinger at klisjeen leses på strak arm ligger faretruende nær.[...] Nå puster han Staalesen, Nesbø og andre favoritter i nakken.
Lars Helge Nilsen, Bergens Tidende


For gjett om det går som det suser mot slutten. Chris Tvedt skriver gnistrende godt når han er i nærheten av tinghuset. Det er umulig å legge boken fra seg når Brenne for alvor begynner å slåss for det livet han kjenner.
Monika Nordland Yndestad, Bergensavisen
 

Høstens beste kriminalroman
At bergensforfatteren Chris Tvedts er en av de aller ypperste nye, norske krimforfattere er det ingen tvil om. Hans femte og nyeste kriminalroman om bergensadvokaten Mikael Brenne er hans beste hittil – og det sier ikke lite.
Kjell Einar Øren, Haugesunds Avis
 

Effektiv krim – igjen
Chris Tvedts serie blir tettere og får en sikrere og sikrere samklang mellom intrige, miljø, Brennes privatliv og språk for hver ny roman.Og vel aldri har språket vært finere vevd sammen med intrigen og miljøet enn i "Dødens sirkel".
Knut Holt, Fædrelandsvennen
 

Ny og spennende krim fra Chris Tvedt
Tvedt har begynt å bli dreven i faget etter seks år og fem bøker, "Dødens sirkel" er både spennende og godt skrevet.(...) Man rekker verken å irritere seg eller kjede seg før historien ruller videre.
Kurt Hanssen, Dagbladet

Til toppen

Bøker i serien