Den lille kafeen i Kabul av Deborah Rodriguez (Lydbok-CD)

Den lille kafeen i Kabul (Lydbok-CD)

Forfatter:

Kirsti Vogt (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2015
Innleser: Vollan, Ingrid
Spilletid: 9:24
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Little Coffee Shop of Kabul
Oversatt av: Vogt, Kirsti
ISBN/EAN: 9788202493264
Omtale Den lille kafeen i Kabul

En hjertevarm historie om vennskap mellom kvinner

Sunny er den stolte eier av en kafé i en av verdens farligste byer – Kabul. Kafeen er et samlingspunkt for mennesker fra alle verdenshjørner, og Sunny engasjerer seg i gjestenes historier. Når Yasmina, en ung landsbykvinne, blir kidnappet og så forlatt på gata fordi hun er gravid, gir Sunny henne et hjem. Alt Yasmina vil er å redde søsteren sin fra samme skjebne, men hvordan?

Inn i kafeen kommer også Candace – en rik amerikaner som bruker sin sjarm og forbindelser til å bedre kvinners levekår. Det skal ikke gå lenge før hun selv trenger hjelp. Vi møter også Isabel, en britisk journalist som gjør research til sin livs viktigste sak. Men hun bærer på en hemmelighet som kan ødelegge alt for henne. Og Halajan, hønemoren som i årevis har holdt skjult et forbudt kjærlighetsforhold. Får sønnen hennes vite om det, risikerer hun å miste all beskyttelse i dette voldelige samfunnet.

De fem kvinnene oppdager snart at det er mer som forener dem enn som skiller dem. Et dyrebart vennskap vokser frem. Det skal ikke bare forandre livene deres, men også lokalsamfunnet de lever i.

Til toppen

Andre utgaver

Den lille kafeen i Kabul
Bokmål Heftet 2014
Den lille kafeen i Kabul
Bokmål Ebok 2014
Den lille kafeen i Kabul
Bokmål Lydbok MP3-CD 2015
Den lille kafeen i Kabul
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015
Den lille kafeen i Kabul
Innbundet 2014