Byens spor - Ewald og Maj (Lydbok MP3-CD)

Serie: Byens spor 1

Forfatter:

Med Byens spor er Lars Saabye Christensen tilbake i samme miljø og i samme storform som vi husker fra Beatles og Halvbroren – bøkene som ble folkeeie og som beveget en hel nasjon. 

Dette er en roman som gjør deg varm om hjertet. Det er også en bok som får deg til å tenke at om ikke alt var bedre før, så har vi kanskje mistet noen viktige verdier på veien, som det verdt å ta vare på.

Forfatter:
Innbinding: Lydbok MP3-CD
Utgivelsesår: 2017
Innleser: Haugen, Kim
Spilletid: 11:30
Filstørrelse: 663.0 MB
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202584382
Omtale Byens spor - Ewald og Maj

De nære ting

Nytt storslått episk verk fra Lars Saabye Christensen!

Vi befinner oss på Oslo vest rett etter krigen der vi møter Ewald og Maj Kristoffersen med deres sønn Jesper. Ewald jobber i et reklamebyrå som får i oppdrag og lage kampanjen i forbindelse med Oslos 900-årsjubiléum og Maj engasjerer seg i Røde kors.

For når noen mister noe, finner noen andre noe annet. Sentralt står Ewald og Maj Kristoffersen, men deres skjebne er tett vevd sammen med byen og gatene de lever i

Bli med når vi legger øret inntil konkylien og lytter: Hør lyden av Oslo. Se gatene som binder den sammen, se menneskene som bor i dem. Se Ewald og Maj, se slakteren, se legen, hør hyggepianisten på Bristol, høre telefonen ringe hos fru Vik i etasjen over. Se Maj gå på møte i Røde Kors, hør glassen klirre på Bristol. Høre lyden av hvinende bremser.

Med Byens spor er Lars Saabye Christensen tilbake i samme miljø og i samme storform som vi husker fra Beatles og Halvbroren – bøkene som ble folkeeie og som beveget en hel nasjon. 

Til toppen

Andre utgaver

Byens spor - Ewald og Maj
Bokmål Innbundet 2017
Byens spor
Bokmål Ebok 2017
Byens spor
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017
Byens spor - Ewald og Maj
Bokmål Heftet 2018

Flere bøker av Lars Saabye Christensen:

Anmeldelser av Byens spor - Ewald og Maj

Gled deg til denne
Terningkast 5 Dagbladet
 

En fortelling som når langt inn i hjerterøttene.
Terningkast 5 Fædrelandsvennen
 

«Men her viser Saabye Christensen også for alvor klo som forfatter. Både i disse referatene, men kanskje først og fremst i de meningsladede replikkvekslingene menneskene imellom, dirrer det en helt særegen språklig musikalitet fra en av våre fremste litterære impresjonister.»
Sindre Hovdenakk, VG (Terningkast 5)
 

«Men det er jo dette han vil vise oss: alle detaljene, blikkene og gestene, alt det sanselige og menneskelige som vi går glipp av i vår tid, med blikket klistret til en Iphone. Jeg tror ikke jeg tar helt feil hvis jeg sier at fansen, den gamle kjernen, kommer til å kose seg glugg med akkurat dette perspektivet.»
Mari Grydeland, Aftenposten

Til toppen

Om forfatter Lars Saabye Christensen

Lars Saabye Christensen (f. 1953) har siden debuten med diktsamlingen Historien om Gly (1976), som han fikk Vesaas-prisen for, utgitt en rekke romaner, dikt- og novellesamlinger. Gjennombruddet kom med Beatles(1984), for Halvbroren (2001) fikk han Nordisk Råds Litteraturpris.

Til toppen

Bøker i serien