Brennemerket av Eystein Hanssen (Lydbok MP3-CD)

Brennemerket (Lydbok MP3-CD)

Forfatter:

Brennemerket er en fargerikt skildret, actionfylt reise i Bangkoks underverden - blant MC-gjenger, bordellene i Patpong, i de norske miljøene i Thailand - og ikke minst i Ellis egen familiehistorie.

Forfatter:
Innbinding: Lydbok MP3-CD
Utgivelsesår: 2015
Innleser: Staib, Christoffer
Spilletid: 9:31
Filstørrelse: 522.0 MB
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202485054
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale Brennemerket

Eksotisk krim fra Bangkoks nådeløse underverden

En ung jente tar livet sitt. Elli, hennes thailandske mor og kjæresten Brage er på ferie i Bangkok og blir vitner til dette. 

Selvmordet og morens gamle demoner trekker Elli mot et drapsmysterium i Bangkoks prostitusjonsmiljø. Snart skjønner Elli at hun selv er like forbundet med saken som moren. Sammen med sin norske kollega Jan Nereng og den lokale politimannen Tep Wattana går hun løs på sin mest kontroversielle etterforskning til nå. Bangkok er ikke et sted man følger reglene. Det er et sted man overlever. Det vet også Ellis motstander, som vil ha henne av dage. Men hvem er han? Og hvem er venn og hvem er fiende blant lokale politifolk og eksilnordmenn?

Brennemerket er en fargerikt skildret, actionfylt reise i Bangkoks underverden - blant MC-gjenger, bordellene i Patpong, i de norske miljøene i Thailand - og ikke minst i Ellis egen familiehistorie.

Til toppen

Andre utgaver

Brennemerket
Bokmål Innbundet 2015
Brennemerket
Bokmål Ebok 2015
Brennemerket
Bokmål Lydbok-CD 2015
Brennemerket
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015

Flere bøker av Eystein Hanssen:

Anmeldelser av Brennemerket

«Rått og røft i Bangkok.» Bjarne Tveiten, Fædrelandsvennen


«Hanssens hittil beste.» Ole Jacob Hoel, Adressavisen


«For å låne en velbrukt klisjé: Brennemerket er "one hell of a ride"!»
Anders Holstad Lilleng, Demokraten


«I det hele tatt – Brennemerket gir action for alle penga av en forfatter som blir stadig sikrere i sin sak.»
Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad


«Skruppelløs hallikvirksomhet, hvitvasking av penger, korrupsjon og andre misligheter rulles opp i en serie fargesterke og eksakt gjengitte scener som viser at forfatteren i tillegg til å ha inngående kjennskap til de ytre samfunnsstrukturene, også er lydhør for den underliggende mentaliteten i det som tradisjonelt beskrives som smilets land.»
Pål Gerhard Olsen, Aftenposten

Til toppen

Om forfatter Eystein Hanssen

Eystein Hanssen debuterte som forfatter i 2010 med krimromanen De ingen savner på Vigmostad & Bjørke, til gode kritikker og en nominasjon til Bokhandlerprisen. Andre roman i serien om den norske politiheltinnen Elli, Giftstrøm, kom i august 2011, også nominert til Bokhandlerprisen.

Til toppen