Avslørt av Renée Knight (Lydbok MP3-CD)

Avslørt (Lydbok MP3-CD)

Forfatter:

Christina Revold (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Lydbok MP3-CD
Utgivelsesår: 2015
Innleser: Vollan, Ingrid
Spilletid: 8:36
Antall enheter: 1
Filstørrelse: 472.0 MB
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Disclaimer
Oversatt av: Revold, Christina
ISBN/EAN: 9788202498009
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale Avslørt

Den syke besettelsen

Catherine Ravenscroft finner en bok på nattbordet som skal kaste henne inn i et lysvåkent mareritt. Romanen utgir seg for å være fiksjon, men den forteller i levende detalj om den forferdelige dagen da Cath ble slave av sin egen mørke hemmelighet, en hemmelighet hun er sikker på at hun bare deler med én eneste person – og denne personen er død.

Det viser seg at også sønnen hennes, Nicholas, har fått tilsendt romanen og lest den. Han synes at hovedpersonen, Caths alter ego, får som fortjent da hun dør mot slutten av boka. Caths eneste håp er å konfrontere det som virkelig hendte den skjebnesvangre dagen, selv om sannheten kan komme til å ødelegge både henne selv og familien.

Avslørt er en fremragende utpønsket, dypt urovekkende psykologisk thriller om et brennende ønske om hevn, om relasjonene i en familie, om hvor skjørt fundamentet for lykke kan være og den forferdelige prisen man betaler for å holde sannheten skjult.

Til toppen

Andre utgaver

Avslørt
Bokmål Innbundet 2015
Avslørt
Bokmål Ebok 2015
Avslørt
Bokmål Lydbok-CD 2015
Avslørt
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015
Anmeldelser av Avslørt

«Avslørt er noe helt for seg selv. ... en ekstremt kløktig og intrikat historie som er perfekt satt sammen for å lure leseren.»
New York Times

«Denne urovekkende psykologiske thrilleren om skyld og sorg vender raskt i en sjokkerende finale, intensivert av sterke karakterer.»
Publishers Weekly

«Det er like godt å overgi seg med det samme: Les boka og nyt det, den kommer ikke til å forsvinne -- og det er velfortjent.»
BBC Radio 2 Arts Show

«Atmosfærisk og med overraskende vendinger. ... En avhengighetsdannende psykologisk thriller.»
Kirkus Review

«... en solid debut ... et sterkt og overbevisende portrett av to mennesker som er tvunget til å se i øynene en ubehagelige, ja tilmed uutholdelig sannhet.»
The Guardian

«Klar til å etablere seg som et stort navn»
Telegraph

«Sensasjonelt god pyskologisk thriller … akkurat som den skal være»
Lee Child (forfatter)

Til toppen