Assegai av Wilbur Smith (Lydbok-CD)

Assegai (Lydbok-CD)

Forfatter:

Henning Kolstad (Oversetter)

Denne lydboken inneholder også en egen mp3-cd med samme innhold som den vanlige lydboken.

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2010
Innleser: Mai-The, Duc
Spilletid: 18:19
Antall enheter: 15
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
Originaltittel: Assegai
Oversatt av: Kolstad, Henning
ISBN/EAN: 9788202315986
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale Assegai

Afrikas hjerte

Under dekke av å være profesjonell storviltjeger, driver Leon Courtney spionasje for sin mektige onkel. Målet hans er Grev Otto van Meerbach, en tysk våpenhandler, men Leon regner ikke med å forelske seg i målets forførende elskerinne, Eva ...

Året er 1906, Kenya. Den unge offiseren Leon Courtney er ute på et rutineoppdrag sammen med Masai-kommandanten Manyoro, da de to råker ut for et skjebnesvangert møte med den nådeløse Nandi-stammen. Alvorlig skadet klarer de å flykte fra en grusom død, og redder seg ved å oppsøke Manyoros territorium der en berømt legekvinne pleier dem tilbake til livet. Under oppholdet lærer Courtney Masaienes skikker, og han knytter sterke vennskapsbånd med stammen.

Spionasje

Men da Courtney melder seg tilbake til tjeneste, blir han stilt for krigsdomstolen som desertør. Selv om Manyoros vitnemål redder ham i siste sekund, har omdømmet hans fått en skrape. Det er på tide å se seg om etter en annen karriere. Og da den rike og mektige onkelen hans rekrutterer ham til et spionasjeoppdrag under dekke av å være profesjonell storviltjeger, virker det som et perfekt oppdrag for den eventyrlystne, unge mannen. Men valget skal bli skjebensvangert for ham og vennene hans i Masai-stammen ...

Eventyrlig virkelig
Wilbur Smith er uovertruffen når det gjelder å skildre Afrikas dramatiske historie og natur. Han skriver med fortellerglede og stort overskudd, og du kan formelig føle heten og lukten av den støvete luften i de heftige jaktscenene. Dette er det nærmeste du kommer storviltsafari fra godstolen! I tillegg kommer en spennende og dramatisk fortelling med et interessant, historisk bakteppe. Gled deg til et medrivedne eventyr!

Til toppen

Fra den internasjonale bestselgerforfatteren av Solens triumf Wilbur Smith Assegai Et glødende, historisk eventyr fra Afrikas steppelandskap. Mesterlig fortellerglede!
Trønder-Avisa

Andre utgaver

Assegai
Bokmål Heftet 2010
Assegai
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010
Assegai
Bokmål Ebok 2011
Anmeldelser av Assegai

...strålende underholdning av godt, gammelt merke. Lærerikt er det også.
Ola A. Hegdal, Dagens Næringsliv

Det er en grunn til at Wilburs Smith er en voldsomt populær historisk forfatter, hans bemerkelsesverdige talnent for å gjenskape hisoriske epoker og forme karakterer vi bryr oss om, er nærmest unikt i sin sjanger.
Booklist

Forfatterens skildringer av Afrikas to- og firbente rovdyr er like levende og fengslende som alltid, og Assegai er en bekreftelse på at Smith aldri svikter sitt publikum.
Erling Koldaas, Trønder-Avisa

Fra den internasjonale bestselgerforfatteren av Solens triumf Wilbur Smith Assegai Et glødende, historisk eventyr fra Afrikas steppelandskap. Mesterlig fortellerglede!
Terningkast 6, Trønder-Avisa

Dette er først og fremst en historisk spenningsroman som er underholdende å lese.
Tone Bratteli, Bistandsaktuelt

Til toppen

Om forfatter Wilbur Smith

Wilbur Smith er født i Zimbabwe i 1933, og vokste opp i en velstående familie. Allerede som ganske liten fikk han bli med på safari med ladd gevær. Bøkene hans er hittil oversatt til 26 språk, og solgt i millioner eksemplarer verden over. Flere er filmet. I nesten alle Smiths romaner er handlingen lagt til Afrika, og de to familiene Courtney og Ballantyne opptrer i de fleste av dem.

Til toppen