Arvingen av John Grisham (Lydbok-CD)

Arvingen (Lydbok-CD)

Forfatter:

Truls Holst Kopperud (Oversetter)

John Grisham er den ubestridte kongen av rettssalskrim. I Arvingen sørger han nok en gang for å stille de rette spørsmålene. Vil rettferdigheten seire?

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2015
Innleser: Ramstad, Håkon
Spilletid: 22:22
Antall enheter: 18
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Sycamore row
Oversatt av: Kopperud, Truls Holst
ISBN/EAN: 9788202506353
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale Arvingen

En betydelig formue - en siste hevn

Jake følte det som om han sto og holdt i en tikkende bombe. Langsomt la han brevet til side og stirret på det neste arket. Mens hjertet banket hardt og hendene skalv, betraktet han det blå blekket og visste inderlig godt at ordene han skulle lese, ville legge beslag på det neste året av livet hans, kanskje to.

Seth Hubbard er en velstående mann som er døende av lungekreft. Han bor alene like utenfor byen Clanton i Mississippi. Før han tar livet av seg, skriver han et nytt testamente, for hånd. Han sender brevet til den eneste advokaten han stoler på, Jake Brigance. Seths siste ønske reiser flere spørsmål enn svar, og kommer til å skape store konflikter mellom hans voksne barn og hans svarte hushjelp Lettie Lang. For å finne svar må Jake langt tilbake i tid, til en forsvunnet bror og en dypt begravet hemmelighet.

Til toppen

Flere bøker av John Grisham:

Anmeldelser av Arvingen

«Kraftfull ... usedvanlig lettlest ... blant hans beste bøker.»
The Washington Post

«En av [Grishams] beste. . . Arvingen er en stor litteraturbegivenhet.»
The New York Times Book Review

«Velkommen tilbake, Jake ... [Brigance] er en av de best utviklede og engasjerende karakterene i samtlige av Grishams romaner.»
USA Today

Til toppen